fbpx Skip to content

Het onlinegroeiprogramma voor startende ondernemers.

“De investering begint bij jezelf, daarna volgt automatisch je bedrijf”.
- Mark Daamen -

Wanneer is het StartProgramma iets voor jou?

Je passie is je drijfveer en jezelf en je bedrijf opschalen je streven. Daarnaast heb je een helder idee van wat je product of dienst is en kan je niet wachten om te groeien. Maar: Herken je de volgende uitdagingen?

•  Je bent voor jezelf begonnen, maar hebt je why nog niet duidelijk.
•Je hebt je why, maar voelt je motivatie en vastberadenheid steeds wegzakken.
• Binnen de werkzaamheden die je nu zelf uitvoert, voel je dat je snel in je weerstand gaat zitten. Sommige dingen willen maar niet lukken, of lukken je alleen met veel moeite.
• Je hebt moeite met één koers houden en wisselt vaak van doelen.
• Het lukt je niet om een concreet actieplan te maken om je bedrijf op te schalen en je eraan te houden.
• Je blijft herhaaldelijk tegen de zelfde uitdagingen aanlopen en weet niet hoe je een blijvende oplossing kunt vinden.
• Je merkt dat je bepaalde ideeën niet uitprobeert, doordat je bang bent dat het niet gaat lukken.
• Wanneer je een van je doelen haalt, voel je niet de vervulling die je had verwacht.

Dit zijn allemaal uitdagingen waar veel ondernemers tegenaan lopen. Daarom zijn ze ook zo herkenbaar, we gaan er allemaal doorheen. Dat maakt het des te leuker om andere ondernemers daarmee te helpen. 🙂

Wat krijg je in het StartProgramma:

Het StartProgramma is een online jaarprogramma. Voor een jaar krijg je ondersteuning en word je geholpen met het opschalen van je bedrijf. Hoe: Iedere maand krijg je toegang tot een nieuwe module waarin een specifieke thema aan bod komt. Een maand lang kun je met volle focus aan de slag gaan met dit thema. Dus, geen afleiding of ‘even verder kijken’.

In het StartProgramma werk je dus met focus maanden. We beginnen bij jou en bouwen vanaf daar de basis om je learnings door te trekken naar je bedrijf.Je wordt uitgedaagd om alles wat je leert toe te passen binnen je onderneming. Hoe vaker je de module doorneemt, hoe dieper je in de teachings komt. In totaal zijn er 12+1 modules waarvan er elke maand een nieuwe module vrijkomt. Naarmate je verder komt inde training, blijf je toegang houden tot de eerdere modules. Om je tussen de modules door te helpen, krijg je inspiratiemails die ook praktische opdrachten bevatten. Deze mails zijn aan de modules gekoppeld en geven verdere verdieping

Wat zeggen anderen over dit programma:

“Ik dacht als ondernemer alles zelf te moeten doen.
Er kwam weer een oude belemmerende overtuiging van vroeger langs: ik moet alles zelf doen en vraag vooral geen hulp van anderen. Door de cursus die ik volg bij Extremegroei.nl ben ik zoveel meer van mezelf te weten gekomen, hoe ik ben en waar ik in het werk energie van krijg.”

Irene Elbers – Body and Mind coach

Wat krijg je nog meer?

Met dit systeem heeft Mark meerdere bedrijven met succes opgebouwd. Het is dus een in de praktijk bewezen systeem. Na ruim 17 jaar ervaring als ondernemer heeft Mark zijn kennis en ervaring verfijnt, getest en toegepast.

De training is makkelijk online te volgen op het moment dat jij kiest om ervoor te gaan zitten. Zo heb je alle flexibiliteit om de training te volgen en terug te kijken, wanneer het jou uitkomt.

De training bestaat uit 12+1 modules waarin 13 verschillende kern onderwerpen aan bod komen om je bedrijf (en jezelf!) harder te laten groeien. Per maand komt er één module beschikbaar. Je kunt ze zodra ze online staan altijd terugkijken wanneer het jou het beste uitkomt.

Als onderdeel van deze training krijg je toegang tot een leuke besloten community van gelijkgestemde ondernemers waar je vragen in kunt stellen en je ervaringen in kunt delen.

Mijn team is beschikbaar voor jou om vragen te stellen om ervoor te zorgen dat je bedrijf de nodige aandacht krijgt om exponentieel te groeien.

De investering is  1997 Euro excl. btw. BTW 100% aftrekbaar als bedrijfskosten.
Je kunt ook in 10 termijnen betalen van 241 euro excl. BTW.

Wat nou als?

Mensen hebben een enorme potentie.
  
Als je de prestaties ziet van bepaalde topsporters bijvoorbeeld, of wetenschappers, dan lijken het net supermensen. Zijn het ook! Maar onze filosofiebij Extremegroei is dat elk mens dat kan. Elk mens is in staat om ongelofelijke dingen te doen. En het begint allemaal met de eerste stappen.
Wat nou als…

Je weet precies hoe je in elkaar zit als mens en ondernemer. Bovendien heb je nu een whywaar je niet meer aan hoeft te twijfelen, je voelt dat het goed zit.

Zo blijf je niet hangen in de werkzaamheden die je te veel energie kosten.

Door dit actieplan is het je duidelijk en helder wat je eerstvolgende stappen moeten zijn. Zo schiet je uiteindelijk al je winstdoelen
voorbij.

Je weet nu hoe je met je uitdagende situaties kunt omgaan. Nooit meer de gedachtes: “Ik heb geen geld, geen tijd, ik kan het niet”.

De angst en frustratie die je voor heen tegenhielden, gebruik je nu juist als springplank om bij je doelen te komen.

Je voelt de vervulling en passie die je uitje bedrijf en je doelen haalt.

Je weet hoe je jouw grootste kracht als ondernemer kunt aanspreken. Je hebt je bedrijf zo ingericht dat je vrijstaat om je visie uit te dragen en te innoveren wanneer nodig.

Wat nou als je een bedrijf hebt dat volledig in dienst staat van jouw leven?

Voelt het goed? Join dan de community en we gaan aan de slag met jouw bedrijf.

in het StartProgramma leer je:

• Je bedrijf naar het volgende level tillen volgens een bewezen strategie.

• Jouw Why formuleren op zo een manier dat die vanuit je kern komt.

• Jezelf als ondernemer te kennen waarbij je focust op het benutten van je kracht en leertomgaan met je uitdagingen.

• Hoe je een actieplan maakt en hoe je elke dag in beweging blijft.

• Doelen stellen die goed voelen.

• Leer je in kaart te brengen waar je met je bedrijf heen wilt, waarom en hoe.

• Hoe je jouw bedrijf een verlenging maakt van jezelf en het soort leven dat je wil. Je bedrijf staat in dienst van jouw leven en niet andersom.

Mark Daamen, Life/ business strategist voor Mindful Millenial ondernemers.

Ik ben Mark Daamen. 15 jaar geleden heb ik mijn passie gevonden als ondernemer en dat heeft me sindsdien nooit meer losgelaten. 🙂

15 jaar geleden startte ik mijn eerste bedrijf. Sindsdien heb ik 7 bedrijven gehad. 3 ervan heb ik succesvol verkocht, 1 ben ik gestaakt en 3 lopen er nu waarvan er 1 in de startup fase zit.

Die bedrijven draaiden samen een miljoen aan omzet. Dit was mede door de technieken die ik je in deze training ga leren. Dit kon ik onder andere doen doordat ik ervoor zorgde dat mijn bedrijf bleef runnen, zonder dat ik er zelf actief in was. Op deze manier kon ik mijn tijd namelijk investeren in het verbeteren van mijn bedrijf en het uitvoeren van mijn visie.

Nog meer dan mijn passie voor ondernemen, klopt mijn hart voor het delen van kennis. Zo wil ik andere ondernemers helpen hun droom voor hun bedrijf te verwezenlijken. Daarom ben ik mijn bedrijf Extremegroei.nl begonnen om mijn eigen droom
achterna te gaan. Het delen van mijn eigen ervaringen over het runnen van een bedrijf; mijn kennis, netwerk, ervaringen en systemen.

Als ondernemer ben je constant aan het groeien, heb je passie voor je vak en hart voor je klanten. Ik geloof dat wij als ondernemers een verschil kunnen maken in de wereld door een positieve verandering in gang te zetten.

Daarom is het mijn passie om Mindful Millenial ondernemers te helpen. Om een leven te creëren dat mooier is dan hun dromen en doorbraken te maken met hun bedrijven.

Heb je vragen?

Stuur me gerust een bericht wanneer je twijfelt of nog vragen hebt. 🙂
Dit is mijn e-mail: contact@extremegroei.nl