fbpx Skip to content

10 + 1 Online Verdienmodellen: vrijheid als ondernemer creëren door jouw online game uit te breiden.

Naar aanleiding van een zeer succesvolle workshop heeft Mark zijn kennis nu in een online inspiratie training gebundeld. Kijk gauw verder.

Je houdt ervan om een ondernemer te zijn. Je voelt passie voor je vak. Maar je merkt dat je het steeds drukker krijgt en hierdoor steeds minder vrijheid overhoud.

Herken je een of meer van deze uitdagingen?

 • Je wilt meer vrijheid in je bedrijf, maar je krijgt het steeds drukker.
 • Je bent naar nieuwe manieren aan het zoeken om meer winst te genereren, maar
  je hebt het te druk om daar echt de focus op te leggen.
 • Je wilt je bedrijf naar het volgende level tillen, maar ziet nog niet hoe je dit kunt doen.
 • Je hebt al meerdere online verdienmodellen uitgeprobeerd, maar wilt het nu van iemand horen die echt zelf deze modellen heeft uitgeprobeerd.
 • Je wilt nieuwe, creatieve manieren uitproberen om je bedrijf online verder uit te breiden, maar weet niet waar je moet beginnen.
Play Video

“Deze dag heeft mij flink geactiveerd om met de fundering van mijn bedrijf aan de slag te gaan.”

Tom Doms – 

Wat nou als?

Veel mensen noemen me een optimist, want ik zie overal mogelijkheden. Want, wat nou als je geïnspireerd kunt raken om gebruik te maken van alle mogelijkheden die het internet biedt om je bedrijf uit te bouwen en tegelijkertijd meer vrijheid voor jezelf te creëren?
Wat nou als…

 • … Je volop gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die het internet biedt?
  Online zakendoen is een vrij speelveld waar je het zo gek nog niet kunt bedenken, of je kunt er een businessmodel van maken.

 • … Je door het gebruik van online verdienmodellen veel meer mensen kunt bereiken, waardoor je kunt opschalen. Wanneer je online aan de slag gaat gaat er letterlijk een wereld voor je open. Het is niet voor niets dat woorden zoals ‘viral gaan’ een enorme impact hebben. De onlinewereld biedt een veel groter podium.
 • … Je door het toepassen van online verdienmodellen veel meer tijd voor jezelf kunt creëren.
  Een businessmodel hoef je nu maar 1 keer neer te zetten en deze zal automatisch geld voor je gaan genereren, zonder dat het je verdere input nodig heeft.
 • … Je met deze gewonnen tijd en vrijheid kunt gaan nadenken waar je heen wilt met je bedrijf en hoe je alles kunt gaan optimaliseren?
  De tijd die je nu voor jezelf vrijgemaakt hebt, kun je gaan besteden aan jouw visie voor je bedrijf en de stappen die ervoor nodig zijn om daar te komen. En dit zonder
  dat je je zorgen hoeft te maken of het allemaal goed loopt in je bedrijf nu je eindelijk je focus kunt verleggen.

 • …Je door het toepassen van online verdienmodellen een locatie onafhankelijk bedrijf kunt opbouwen?
  Wanneer je de activiteiten in je bedrijf steeds meer online gaat uitvoeren, creëer je steeds meer vrijheid voor jezelf om te werken waar je maar wilt.

 • … Je advies kunt krijgen over online verdienmodellen die ook daadwerkelijk door Mark zijn uitgeprobeerd en positief zijn bevonden?
  Op het internet zijn veel verdienmodellen te vinden, daardoor kan het een hoofdpijn zijn om te besluiten wat voor jou nu goed werkt. Deze training biedt je inzichten en advies van een ervaren ondernemer die deze modellen zelf geprobeerd heeft. Belangrijker nog, hier heeft hij winst mee gemaakt. Je kunt met deze kennis dus lekker aan de slag gaan!

“Ik heb geleerd om helemaal terug naar de core te gaan en eens te gaan kijken waar ik helemaal mee kan stoppen, voordat ik over slimme trucjes ga nadenken.”

Esmee Verschurens – 

Play Video

Waarom het nog niet gelukt is om je bedrijf online verder te laten groeien?

Je hebt het te druk.
En logisch, een bedrijf runnen en opbouwen neemt veel tijd in beslag. Daarom is de volgende logische stap om manieren te gaan zoeken zodat je juist weer meer vrijheid voor jezelf creëert. Veel online verdienmodellen hoef je maar 1 keer neer te zetten, hoef je 1 keer in te investeren en dan blijven ze draaien en winst opleveren.

Je kunt geen keuze maken welk online-verdienmodel het beste bij jouw bedrijf past.
Jouw bedrijf heeft een bepaald karakter. Jij hebt een bepaalde visie en daar passen sommige online verdienmodellen wel bij en sommige niet. Echter, het belangrijkste om te onthouden, is dat de beste manier om te weten of iets bij je past is door het uit te proberen! Door het opdoen van ervaring krijg je steeds meer gevoel bij het karakter van je bedrijf, weet je steeds beter wat je leuk vindt om te doen en blijf je groeien. Met andere woorden, niet te lang afwegen, maar gewoon doen.

Je wilt inzichten hebben van iemand die er ervaring mee heeft, voordat je er je tijd in gaat investeren.

Gewoon doen…? Ja! Maar eerst even de wateren uitproberen voordat je je boot erin gooit, is goed te begrijpen en zeker aan te raden. Mark heeft de verdienmodellen in deze training zelf al eens uitgeprobeerd en heeft er ervaring mee. Daarom kan hij je uitstekend aanraden wat de benefits zijn, maar ook wat de haken en ogen zijn.

Je wilt je eerst oriënteren op wat voor verdienmodellen er allemaal zijn voordat je de volgende stap zet.

Naast de wateren uitproberen, wil je ook weten welke wateren er allemaal zijn. Een brede visie hebben is belangrijk, daarom biedt deze training je inzicht in 10+1 bewezen online verdienmodellen. Dan kun je zelf kiezen waar je wel en niet in wilt investeren.

Je denkt dat andere verdienmodellen uitproberen te veel tijd in beslag neemt.
Dit is iets wat we vaak horen. Geen tijd hebben. Echter, wanneer je jouw bedrijf wilt laten groeien en nieuwe territoria wilt uitproberen, dan is het jouw prioriteit om tijd te maken. Sterker nog, online verdienmodellen biedt DE oplossing voor jouw tijdprobleem. Want, jouw huidige verdienmodellen nemen die tijd in beslag en zorgen er onder andere voor dat jij nu zo druk bent. Terwijl online verdienmodellen juist tijd aan je geven, in plaats van nemen.

Na aanmelding kun je direct starten

In 10 + 1 online verdienmodellen leer je:

 • 10 + 1 uitgeprobeerde en bewezen verdienmodellen om je bedrijf online uit te breiden.
 • Hoe je meer tijd kunt vrijmaken voor jezelf en je focus op je prioriteiten kunt leggen.
 • Hoe je door meer tijd te hebben weer meer plezier krijgt in het ondernemen.
 • Hoe je jouw winst en omzet kunt groeien, zonder meer tijd kwijt te zijn.
 • Hoe je een locatie onafhankelijk bedrijf kunt opbouwen! Zo kun je werken waar je
  wilt met de vrijheid die daarbij past.
Play Video

“Wat ik vanaf nu anders ga doen, is alle processen in kaart brengen en kijken wat ik kan stoppen, automatiseren, optimaliseren en delegeren.”

Robert Hoekstra – 

Wat krijg je allemaal?

Mark Daamen, Life - business strategist voor Mindful Millenial ondernemers.

Ik ben Mark Daamen. Nu alweer 15 jaar geleden heb ik mijn passie gevonden als ondernemer en dat heeft me sindsdien nooit meer losgelaten.

15 jaar geleden startte ik mijn eerste bedrijf. Sindsdien heb ik 7 bedrijven gerund. 3 ervan heb ik succesvol verkocht, 1 ben ik gestaakt en 3 lopen er nu.

Deze jaren hebben mij geïnspireerd. In mijn jaren als ondernemer ben ik door alle fases heen geweest van startup tot verkoop. Van persoonlijke en financiële dieptepunten tot euforie en vastberadenheid. Deze jaren hebben mij als persoon en ondernemer gesmeed en ik zal stap met deze kennis en ervaring in de toekomst, waar ik nog meer zal groeien.

Die bedrijven draaiden samen miljoenen aan omzet. Dit was mede door de technieken die ik je in deze training ga leren. Dit kon ik onder andere doen doordat ik ervoor zorgde dat mijn bedrijf bleef runnen, zonder dat ik er actief mee bezig was. Op deze manier kon ik mijn tijd namelijk investeren in het verbeteren van mijn bedrijf en het uitvoeren van mijn visie.

 

Nog meer dan mijn passie voor ondernemen, klopt mijn hart voor het delen van kennis. Zo wil ik andere ondernemers helpen hun droom voor hun bedrijf
te verwezenlijken. Daarom ben ik mijn bedrijf begonnen om mijn eigen droom achterna te gaan.

Door het delen van mijn kennis, netwerk, ervaringen, systemen en eigen ervaring met het runnen van een bedrijf.

Als ondernemer ben je constant aan het groeien, heb je passie voor je vak en hart voor je klanten. Ik geloof dat wij als ondernemers een verschil kunnen maken in de wereld door een positieve verandering in gang te zetten.
Daarom is het mijn passie om mindful millenial ondernemers te helpen. Om een leven te creëren dat mooier is dan hun dromen en doorbraken te maken
met hun bedrijven.

“A coward man dies a million times, a courageous man only dies once.”
-William Shakespeare-

Dit is een van mijn favoriete quotes, omdat hij de spijker op de kop slaat. Ondernemen is durven, moed hebben en uitdagingen niet uit de weg gaan.

Heb je vragen?

Stuur me gerust een bericht wanneer je twijfelt of nog vragen hebt.

Dit is mijn e-mail: contact@extremegroei.nl

Ja! Ik volg graag deze online inspiratie training.

27.00Ik doe mee!

Op de volgende pagina vragen we je nog een paar details en kun je je betalingsvorm kiezen
(iDEAL, Creditcard).