fbpx Skip to content

Hoe Creëer Je Flow Binnen Je Bedrijf?

De onlinetraining waarbij je focus creëert in je bedrijf als ondernemer.

Ben jij je bedrijf begonnen, omdat je een visie hebt van een financieel en mentaal vrijer leven voor jezelf?

Een leven waar jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan anderen en de wereld?

Maar heb jij nu het gevoel dat….

 1. Je bedrijf al te ‘vast of druk’ is om efficiënte veranderingen aan te brengen zonder alles maar over de boeg te gooien? En al zou je de interne structuur willen veranderen, waar zou je dan moeten beginnen?
 2. Je bedrijf je meer energie kost dan dat je er plezier aan hebt?
 3. Je vooral bezig bent met dingen regelen, brandjes blussen en je vol loopt met allemaal kleine projecten waardoor je niet meer weet wat je wil?
 4. Je veel tijd kwijt bent aan het runnen van je bedrijf, waardoor je geen tijd overhoudt om die daadwerkelijke bijdrage te leveren?
 5. Je zou willen dat een dag 48 uur duurde, omdat je dan misschien wel zou toekomen aan je visie, je familie, vrienden en jezelf?
 6. Je bedrijf vastzit in zijn groei? Je maakt veel uren en probeert veel verschillende dingen uit. Maar, uiteindelijk geef je jezelf en je team alleen maar meer werk zonder dat je de groei krijgt waar je zo hard voor werkt. Je bent de rode draad in je bedrijf kwijt.

De investering voor deze training is 297,- exclusief 21% BTW

Kies nu om het anders te gaan doen.

Hou op met ‘ik probeer maar wat’ en ga eindelijk de impact en winst maken die je wilt. Ondernemen is voor 80% leuk, 20% hoort erbij.

Tijd voor een andere aanpak met veel meer impact.
Creëer flow in je bedrijf, waardoor je veel meer groei gaat krijgen. Aanmodderen is een keuze. Voel je dat:

 1. Je geen grote doelen durft te stellen, omdat je er geen tijd en ruimte voor voelt? En, heb je dan de capaciteiten wel? Kan dat wel met hoe je bedrijf nu in elkaar zit?
 2. Je te veel tijd kwijt bent aan bezigheden die je te veel energie kosten? Maar, je hebt niet genoeg handjes of geld om dat te veranderen?
 3. Je twijfelt ook of alles wat je doet wel een wezenlijke bijdrage levert aan de missie van je bedrijf…
 4. De impact van je bedrijf veel groter zou kunnen zijn en de kosten veel lager, waardoor je dat geld weer op een andere manier kunt investeren? Hierdoor kom je weer dichter bij de bijdrage die je zo graag wilt leveren.
 5. Je jouw tijd niet slim aan het besteden bent? Hierdoor ben je vaak gefrustreerd en ongeduldig.
 6. Er geen flow in je bedrijf is en alles van de hak op de tak gaat? Hierdoor staat je bedrijf niet stevig. Er is geen rode draad en je doelgroep weet niet wat ze met je aan moeten? Hierdoor lukt het je niet om een steady stroom aan klanten te krijgen. Dat brengt vervolgens te veel stress en onzekerheid met zich mee.

Hoe creëer je flow binnen je bedrijf?

Door het nu anders te gaan doen en een bewezen methode te leren om de flow en groei te krijgen waar je hard voor werkt. Want, zo kan je je focussen op de bijdrage die je wilt leveren met je bedrijf en hoe jij je klanten beter kunt helpen. Wat kan en leer je in deze training?

 1. Leer hoe je grote doelen durft te stellen en de ruimte en basis in je bedrijf voelt om 100% voor die doelen te gaan.
 2. Je nu 80% van je tijd bezig bent met je passie, je bijdrage. Je leert hoe je de bezigheden die je veel onrust en energie kosten kunt ownen.
 3. Je leert hoe je de impact intern en extern van je bedrijf kunt verhogen en VEEL meer focus kunt creëren. Zo zal je altijd een efficiënt bedrijf hebben en kom je volledig in je kracht te staan.
 4. Je kan je tijd altijd slim indelen en leert slim werken, waardoor alles wat je doet bijdraagt aan de groei van je bedrijf.
 5. Het belangrijkste, je leert volledig plezier te krijgen in het hebben van je bedrijf. Want, je weet hoe je flow kan aanbrengen in je bedrijf.

Flow = Efficiency, energie, focus en impact. Tijd voor jouw bijdrage en de kennis en tools om dat volledig in je kracht te kunnen doen.

Een succesvol bedrijf bestaat voor mij uit 3 aspecten:

Jouw passie, innoveren en je doelgroep kennen.

Maar, om dat te kunnen doen moet de basis van je bedrijf goed staan. Want, je wilt genoeg tijd overhouden om AAN je bedrijf te kunnen werken. Dat is namelijk ondernemerschap: werken aan je visie en hoe je daar gaat komen.

Daarom leer ik je graag mijn bewezen en simpele techniek: Stoppen, Optimaliseren, Automatiseren en Delegeren. Want, wanneer je dit succesvol toepast, ga je van een rommelig bedrijf naar een bedrijf en een team die je alle tijd geeft om dichter bij je droomleven te komen.

Als je klaar bent om te DOEN, in plaats van aan te modderen, maak dan gebruik van mijn speciale aanbieding.

Doorbreek het patroon. Pas mijn techniek toe en til zo jouw bedrijf next level.

Al jaren help ik zelfstandige ondernemers en bedrijven hoe je meer winst kunt maken. De technieken die hierin voorbijkomen, zijn voor zowel mkb’ers en miljoenenbedrijven interessant. Deze groei in winst en bijdrage gun ik jou ook.

Ik weet namelijk zeker dat wij mensen tot ongelofelijke dingen in staat zijn. Jij ook. Zonder twijfel, durf ik te zeggen dat jij makkelijk je geld kunt verdienen met het doen wat in je hart ligt. Jouw unieke bijdrage aan deze wereld. En ongetwijfeld ben je daar ook heel goed in, jouw vak. Maar, ondernemerschap moeten veel ondernemers nog leren. Want, we worden namelijk geleerd om binnen de lijntjes te kleuren.

Mijn techniek Stoppen, Optimaliseren, Automatiseren en Delegeren is daarom een tool die zowel kleine als grote bedrijven kunnen gebruiken om hun impact en flow te verhogen. Want, de basisstructuur van alle bedrijven is hetzelfde. Namelijk, hoe is de efficiency waarmee alle werkzaamheden binnen jouw bedrijf daadwerkelijk bijdragen aan de missie van jouw bedrijf?

Minstens 90% van de ondernemers onderschatten wat het belang is van een stevige, maar flexibele fundering binnen je bedrijf. Of, misschien weten ze het wel, maar weten ze totaal niet hoe ze daar dan aan moeten beginnen. WEL weten hoe je een stevige basis aanbrengt waardoor je bedrijf altijd flexibel en functioneel blijft, kan daarom juist jou een EDGE geven. Je gaat namelijk ook veel makkelijker met veranderingen mee.
In het begin zal het even wennen zijn, maar ik garandeer je dat je er gauw de vruchten van zal plukken. En, dat gun ik je ook enorm.

Hoe ziet de onlinetraining "Hoe creëer je flow binnen je bedrijf" eruit?

In de training krijg je de volgende dingen:

De training is 100% online en in je eigen tijd te volgen. Met je eigen inlog heb je altijd toegang tot de online omgeving.

In totaal 9 video’s van een uur en een kwartier.

Je kunt de training keer op keer volgen en zal er zo iedere keer weer nieuwe informatie uithalen. 

Gratis template om je bedrijf in flow te brengen en meteen praktisch aan de slag te gaan.

In de training vind je video’s en teksten, zodat je snel de geleerde tools kunt terugvinden. 

Na het bekijken van de training:

 1. Weet je en kan je een krachtige fundering voor je bedrijf neerzetten terwijl je alle flexibiliteit houdt om met de markt mee te gaan.
 2. Weet je hoe je focus krijgt en houdt binnen je bedrijf. Niet alleen jij, maar ook je team.
 3. Zijn alle projecten binnen je bedrijf een efficiënte bijdrage aan de missie van je bedrijf. 
 4. Weet je hoe je jouw winst kunt verhogen ZONDER een compromis te sluiten in de impact die je maakt.
 5. Hoe je slim kunt werken, en niet veel. Want, er zit maar 24 uur in een dag en 7 dagen in een week. Je leert dus hoe je een structuur binnen je bedrijf aanbrengt die je veel meer vrije tijd zal geven.
 6. Weet je hoe je persoonlijke flow kunt creëren in je werk en je bedrijf zo veel harder kan groeien. Hierdoor kan je vol focussen op de bijdrage die je met je bedrijf wilt maken.

De investering voor deze training is 297,- exclusief 21% BTW

Terwijl jij bezig bent met twijfelen en aanrommelen, kom je nooit dichter bij de bijdrage die je wilt en kunt leveren aan anderen en de wereld. Laat staan de groei van je bedrijf.

Mark Daamen, Life/ business strategist voor Mindful Millenial ondernemers.

Ik ben Mark Daamen. 15 jaar geleden heb ik mijn passie gevonden als ondernemer en dat heeft me sindsdien nooit meer losgelaten.

15 jaar geleden startte ik mijn eerste bedrijf. Sindsdien heb ik 7 bedrijven gehad. 3 ervan heb ik succesvol verkocht, 1 ben ik gestaakt en 3 lopen er nu waarvan er 1 in de startup fase zit.

Die bedrijven draaiden samen een miljoen aan omzet. Dit was mede door de technieken die ik je in deze training ga leren. Dit kon ik onder andere doen doordat ik ervoor zorgde dat mijn bedrijf bleef runnen, zonder dat ik er zelf actief in was. Op deze manier kon ik mijn tijd namelijk investeren in het verbeteren van mijn bedrijf en het uitvoeren van mijn visie.

Nog meer dan mijn passie voor ondernemen, klopt mijn hart voor het delen van kennis. Zo wil ik andere ondernemers helpen hun droom voor hun bedrijf te verwezenlijken.

Daarom ben ik mijn bedrijf ExtremeGroei.nl begonnen om mijn eigen droom achterna te gaan. Het delen van mijn eigen ervaringen over het runnen van een bedrijf; mijn kennis, netwerk, ervaringen en systemen.

Als ondernemer ben je constant aan het groeien, heb je passie voor je vak en hart voor je klanten. Ik geloof dat wij als ondernemers een verschil kunnen maken in de wereld door een positieve verandering in gang te zetten.

Daarom is het mijn passie om Mindful Millenial ondernemers te helpen. Om een leven te creëren dat mooier is dan hun dromen en doorbraken te maken met hun bedrijven.

Wat zeggen anderen over extremegroei

Mark houdt de aandacht vast! Waar ik totaal niet aan denk, weet Mark weer onder de aandacht te brengen. Hij neemt verantwoord risico's en dat is enorm prettig. Hij vertelt alles rustig waardoor je de aandacht vast kunt houden en alles goed begrijpt.

Elma Maaskant ​
(Eigenaar Creative Cosmetics)

Mark weet waar hij het over heeft! Hij heeft mij geholpen om mijn bedrijf naar een volgend niveau te tillen!

Manouk van Dalm
(Ondernemer)

Je hebt mij echt een hele nieuwe wereld laten zien!

Amos Attali
(Manager Foodsector)

Jaaa, vond het zo tof. Ook om andere ondernemers te ontmoeten. Heerlijke sfeer, heel erg bedankt, het was een toffe en leerzame dag.

Japke Janneke
Blogger & Influencer

Hi Mark, ontzettend inspirerende presentatie heb je gisteren gegeven. Heerlijk als je bij zo een event de deur uitloopt en aan het denken bent gezet. Als auditor met een gedragswetenschappelijke achtergrond (psycholoog) ben ik erg geïnteresseerd in dit soort onderwerpen. Bedankt dus!

Heidi Riepe Internal Auditor
Expertise Gedrag & Cultuur bij Inaudit BV

Yes! Voor mij was de dag ook echt inspirerend en ik kan niet wachten op het daadwerkelijk toe te gaan passen. Gelijk twee ondernemersvrienden benaderd en ze uitgenodigd voor het live event van vrijdag. Ik kijk er enorm naar uit. 

Dean Olsthoorn
Business & Mindset coach

Dank je wel voor de inspirerende en motiverende maandag! Super om in deze flow te blijven na afgelopen de afgelopen keer.

Imke van Kuppeveld
Coach

Ik vond het super om naar je te luisteren. Ik ben stil geweest, maar ik heb alles in me opgenomen!  Super inspirerend, nogmaals bedankt!

Danielle Bom
 Freelance Content Creator

Dank je wel Mark! Was super om bij jouw sessie te zijn en je energie en passie te mogen ervaren en meemaken. Je gaf echt eye-openers met je verhaal over stories uit het verleden die je vormt en (soms) moet loslaten. Hoop je vaker te zien, wellicht bij een workation. Helemaal overtuigd van de kracht ervan!

Josien Harder
Groei Coach

“Mastermind- & Markvibes. Gisteren één van de beste mastermindsessies gehad van het afgelopen jaar! Wauw, die kwam binnen! Super bedankt @markdaamen.nl voor dat fijne inzicht! Hoe soms iets zo voor de hand liggend kan zijn en je het toch niet zelf ziet.

Kim Marivoet
Fotograaf & Ondernemer

Ik weet wat ik wil en niet meer wil.

Tamara van Dooren
Motivatie en Progressie Coach

Veelgestelde vragen

De training is beschikbaar voor je vanaf het moment dat je de training koopt. Je krijgt
per mail je login gegevens en kunt zo snel beginnen als je uitkomt.

Deze training kost 297 euro excl. BTW.

Deze training is interessant voor ondernemers die meer structuur en flow binnen hun bedrijf willen. Wanneer je het gevoel hebt dat je alsmaar met verschillende projecten bezig bent, maar niet verder lijkt te komen… Dan is deze training zeker iets voor jou.

Deze training is niet interessant voor ondernemers die een online training
aanschaffen zonder hem ook daadwerkelijk te volgen. Deze training is ook niet voor ondernemers die een training volgen, maar vervolgens de kennis en tools die ze leren niet in hun onderneming toepassen.

Zodra je toegang krijgt tot de trainingsomgeving, blijf je onbeperkt toegang houden. Of je nu over een jaar of langer de training weer wilt doen, hij blijft online staan.

Heb je andere vragen?

 Stuur dan gerust een mail naar contact@extremegroei.nl. Mijn team staat klaar om je te helpen.

Niet goed geld terug garantie! Binnen 14 dagen je geld terug.