fbpx Skip to content

Hoe Jij Jouw Bedrijf Next Level Brengt

Voor Mindful Ondernemers

“Jouw bedrijf groeit het meest, wanneer je zelf ook groeit.”

-Mark Daamen-

Hoe Jij Jouw Bedrijf Next Level Brengt

Je hebt passie voor je werk en je wilt er steeds beter in worden. Maar, ondanks dat je hárd werkt, heb je niet de groei die je wilt. Daarom mijn vraag aan jou:

Herken je een of meerdere van deze uitdagingen?

• Je wilt next level met je bedrijf, maar het lukt je niet om een actieplan te maken.

• Je wilt verder groeien als professional, maar je weet niet precies in welke richting.

• Je hebt grote doelen gesteld, maar je maakt niet de voortgang die je wilt.

• Door alle werkzaamheden binnen je bedrijf verlies je soms het grotere plaatje. Je weet niet hoe je jezelf hieruit kunt ‘loswerken’.

• Bepaalde activiteiten binnen je bedrijf zitten je zo erg tegen dat je er
elke keer tegenop ziet.

• Er lijkt soms geen einde te komen aan alle kleine werkzaamheden, waardoor je niet aan het uitvoeren van je visie toekomt.


• Je blijft constant tegen dezelfde dingen aanlopen, niet genoeg geld, tijd etc. Maar, het lukt je niet om een blijvende oplossing te vinden.

Wat krijg je in het Extreemprogramma?

Het Extreemprogramma is een onlinejaartraining.
Je gaat van start met de eerste module. De maand erop krijg je toegang tot de tweede module.
Et cetera.

Hoe :

Iedere maand krijg je de gelegenheid om met volle focus aan de slag te gaan. Geen afleiding, geen mogelijkheden om ‘even verder te kijken’.  Je gaat pas verder als je de eerste module hebt afgerond. Want, herhaling is key. Daarom werk jij in het Extreemprogramma met focusmaanden. Je wordt uitgedaagd om de learnings van de maand in alle facetten van je leven toe te passen. Én dat door te zetten. Zo kom je in een steeds diepere laag van Mark zijn teachings. In totaal zijn er 12+1 modules. Dus, iedere maand ga je met volle focus aan de slag met de module van díe maand. Naarmate je verder komt in de cursus, blijf je toegang houden tot de eerdere
modules. Ze blijven online staan,  je kunt ze dus altijd terugkijken

En :

• Er komt een live event in januari 2021. Hier krijg je een live training/workshop van Mark en ontmoet je ook de andere deelnemers van het Extreemprogramma en het Winstprogramma.

• Je wordt uitgenodigd om aan te schuiven bij 7 x een Mark Talk waarbij Mark een onlinetraining en inspiratiesessie geeft. Tijdens deze sessies word je expliciet uitgenodigd om je vragen en uitdagingen voor te leggen.

• Je krijgt inspiratie mails gekoppeld aan de modules.

Wat krijg je nog meer?

Met dit systeem heb ik zelf meerdere bedrijven opgebouwd, het is dus een in de praktijk bewezen systeem. De ervaring die ik heb opgedaan in het runnen van mijn 7 bedrijven heb ik elke keer weer opnieuw verfijnt, getest en toegepast.

De training is makkelijk online te volgen op het moment dat jij kiest om ervoor te gaan zitten. Zo heb je alle flexibiliteit om de training te volgen en terug te kijken, wanneer het jou uitkomt.

De training bestaat uit 12+1 modules waarin 13 verschillende kern onderwerpen aanbod komen om je bedrijf (en jezelf!) harder te laten groeien. Per maand komt er één module beschikbaar. Je kunt ze zodra ze online staan altijd terugkijken wanneer het je uitkomt.

Deze training biedt toegang tot een community van gelijkgestemde ondernemers waarin je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen.

Ik en mijn team zijn beschikbaar voor jou om vragen te stellen om ervoor te zorgen dat je bedrijf alle aandacht krijgt om exponentieel te groeien. Zo helpen, prikkelen en activeren we je om de verandering te realiseren die je voor ogen hebt.

Voor €5000,- excl. BTW. BTW 100% aftrekbaar als bedrijfskosten!

Wat nou als?

Veel mensen verklaren me voor gek. Want, ik geloof dat waar jij toe in staat bent ongelofelijk is. Met een duwtje in de goede richting, weet ik zeker dat jenog veel meer kunt bereiken dan wat nu je huidige doelen zijn. Want, wat nou als:

• ...Je een bedrijf hebt dat in dienst staat van jouw leven? Je weet precies wie je als ondernemer bent en wat jouw drive is. Vervolgens kun je jouw bedrijf daaromheen inrichten.

..Je volledige helderheid hebt over waar je bedrijf heengaat en hoe je daar gaat komen?
Je hebt een concrete visie en mijlpalen om je bedrijf te laten groeien en weet precies hoe je dit voor elkaar gaat krijgen.

…Je bedrijf al zijn winstdoelen voorbijschiet?Je hebt de klanten aangetrokken die het meeste aan jouw diensten/ producten hebben. Omdat, jij nu heel goed voor jezelf weet in welke activiteiten je verder wilt investeren en welke niet.

• …Je eindelijk inzicht krijgt in je obstakels en er lachend omheen stapt?
Je hebt een permanente oplossing gevonden die je als template kunt gebruiken voor alle andere obstakels die je mogelijk tegenkomt. Nooit meer de gedachtes: ‘ik heb geen geld’ of ‘ik heb geen tijd’.

…Je altijd gemotiveerd en in beweging bent.

Je weet wat je moet doen om in beweging te blijven en hoe je gemotiveerd blijft.

…Je glashelder hebt wat er allemaal in je bedrijf gebeurt, zonder al deze werkzaamheden zelf te moeten uitvoeren?
Door een volledig overzicht van je bedrijf te hebben, weet je altijd wat er moet gebeuren, maar raak je niet vertraagt door deze werkzaamheden zelf te doen.

• …Je 100% focus hebt op het laten groeien van je bedrijf en het uitdenken en uitdragen van je visie, zonder verstrikt te raken in de dagelijkse werkzaamheden?
Je spreekt je grootste kracht als ondernemer aan en bent met alle vrijheid bezig met het doen waar je het beste in bent. Namelijk, ondernemen! Omdat
je bedrijf los van jou verder draait en je niet een werknemer binnen je eigen bedrijf bent.

Duidelijk hebben wat jij als ondernemer wilt, waar jij heen wilt en HOE je daar gaat komen, til je bedrijf zo naar het volgende level!

In Het Extreemprogramma leer je:

• Jouw drive in te zetten en te kennen om next level te gaan.

• Hoe je in beweging blijft en jezelf motiveert om in de actie modus te komen en blijven.

• Je bedrijf naar het volgende leven te tillen, volgens een bewezen strategie.

• Je obstakels om te zetten in je kracht om je bedrijf sterker te maken en je groei te realiseren.

• Precies in kaart te brengen waar je heen wilt met je bedrijf en hoe je daar gaat komen.

• De werkzaamheden waarvoor je weerstand voelt te delegeren of anders te waarderen.

• Hoe je met energie, drive en een geluksgevoel je bedrijf opbouwt.

• bedrijf omzet tot een springplank om je doelen lachend voorbij te schieten.

• Heel praktisch gezien gaat de training over jou. Jouw drive, jouw blueprint, jouw doelen, jouw visie, jouw behoeftes, jouw planning, jouw tijd, jouw dromen. Dit gaan we vertalen naar jouw bedrijf om zowel jou als jouw bedrijf next level te brengen.

Mark Daamen, Life/ business strategist voor Mindful Millenial ondernemers.

Ik ben Mark Daamen. 15 jaar geleden heb ik mijn passie gevonden als ondernemer en dat heeft me sindsdien nooit meer losgelaten. 🙂

15 jaar geleden startte ik mijn eerste bedrijf. Sindsdien heb ik 7 bedrijven gehad. 3 ervan heb ik succesvol verkocht, 1 ben ik gestaakt en 3 lopen er nu waarvan er 1 in de startup fase zit.

Die bedrijven draaiden samen een miljoen aan omzet. Dit was mede door de technieken die ik je in deze training ga leren. Dit kon ik onder andere doen doordat ik ervoor zorgde dat mijn bedrijf bleef runnen, zonder dat ik er zelf actief in was. Op deze manier kon ik mijn tijd namelijk investeren in het verbeteren van mijn bedrijf en het uitvoeren van mijn visie.

Nog meer dan mijn passie voor ondernemen, klopt mijn hart voor het delen van kennis. Zo wil ik andere ondernemers helpen hun droom voor hun bedrijf te verwezenlijken. Daarom ben ik mijn bedrijf Extremegroei.nl begonnen om mijn eigen droom
achterna te gaan. Het delen van mijn eigen ervaringen over het runnen van een bedrijf; mijn kennis, netwerk, ervaringen en systemen.

Als ondernemer ben je constant aan het groeien, heb je passie voor je vak en hart voor je klanten. Ik geloof dat wij als ondernemers een verschil kunnen maken in de wereld door een positieve verandering in gang te zetten.

Daarom is het mijn passie om Mindful Millenial ondernemers te helpen. Om een leven te creëren dat mooier is dan hun dromen en doorbraken te maken met hun bedrijven.

Wat anderen over de training zeggen :

“Mark heeft mij laten zien dat inzicht krijgen in je bedrijf en werken aan je bedrijf echt super belangrijk is”

Naomi Wijnands – 

Play Video

Heb je vragen?

Stuur me gerust een bericht wanneer je twijfelt of nog vragen hebt. 🙂
Dit is mijn e-mail: contact@extremegroei.nl